DHT-Ferie.dk

Tilmeld Nyhedsbrev
Din email*
Dit navn*


Se nyhedsbreve

Besøge Cambodja

 

Khmer-riget var et dynasti af riger konger i Cambodja, som besejrede og fortrængte Mon-folket som boede i det centrale Thailand omkring år 900. I khmer kulturen var kongen i centrum, han blev anset for en inkarnation af hinduguden Vishnu, og templerne blev rejst til ære for kongen. I de 400 år som Khmerne var ved magten i central Thailand blev der bygget mange store templer, og heldigvis er der stadig rester tilbage af den tids storslåede bygningsværker.

 

100 km. syd for Ubon Ratchathani ligger Khao Phra Wihan National Park. Parken grænser op til Cambodja med adgang til Prasat Khao Viharn som ligger på Cambodja siden af grænsen. Khao Phra Viharn er omkring 1 km. i udstrækning. Trapperne består skiftevis af udhuggede klipper fra området og importerede sten, og er fra før Angkor Wat blev bygget. Trapperne føre 4 plateauer op, og der er meget at se på hele den symbolske vej op mod templet. Efter den lange opstigning, har du en vidunderlig udsigt ind over Cambodja.

 

Hele tempelområdet er fantastisk, man føler virkelig at det var alle anstrengelserne værd, glemt er alle trapperne, man nyder Udsigten og det spændende tempel. På den Thailandske side af grænsen kan man se de elegante Khmer relieffer, der er udhugget i klippen.

 

cambodja01
cambodja02
cambodja03
cambodja04
cambodja05
cambodja06
cambodja07
cambodja08
cambodja09
cambodja10
cambodja11
cambodja12
cambodja13
cambodja14
cambodja15
cambodja16
cambodja17
cambodja18
cambodja19
cambodja20
cambodja21
01/21 
start stop bwd fwd
Copyright © 2020 D.H.T. Ferie.