DHT-Ferie.dk

Tilmeld Nyhedsbrev
Din email*
Dit navn*


Se nyhedsbreve

Penge , pas og papirer

For at få turistvisum i thailand skal passet have gyldighed i minimum 6 måneder ud over rejsens varighed.

rejse02
rejse03

Et turist visum er på maksimum 30 dage og fås i lufthavnen umiddelbart ved ankomsten. Ønsker du et længere ophold end dette skal du blot ud af landet og ind igen for at få nye 30 dage. Det er der gode muligheder for i nordøst Thailand.

Møntenheden i Thailand hedder baht. Sedler findes som 10, 20, 50, 100, 500, 1000 baht. 1,2,5,10 baht samt 25 og 50 satang findes i mønt.

rejse04
rejse05

De fleste banker veksler uden videre fra Danske penge til Baht, dog kun i sedler.

Visakort er gangbare ved brug i banker og kortautomater.

rejse06
rejse07

Ingen vaccination er påkrævet af myndighederne i Thailand men det anbefales at man kontakter egen læge eller Statens Seruminstitut. Det er ikke nødvendigt at tage medicin mod malaria, men for yderligere information se www.vaccination.dk.

Hvis ulykken er ude kan en manglende rejseforsikring blive en særdeles dyr oplevelse.

rejse08
rejse09

I Thailand gælder det gule eller blå sygesikringsbevis ikke.

Copyright © 2018 D.H.T. Ferie.