DHT-Ferie.dk

Tilmeld Nyhedsbrev
Din email*
Dit navn*


Se nyhedsbreve

Hvem er DHT-Ferie

DHT er et firma med speciale i rejser i det nordøstlige Thailand for små turist grupper, samt for ældre og handicappede med deres pårørende.

Firmaet drives af Steffen og hans kone Jeab. DHT har kontor i Ubon Ratchathani.

hvem_er_01

hvem_er_02

Steffen har siden han blev uddannet som pædagog bl.a. været leder af en børneinstitution, men han har dog mest beskæftiget sig med børne og ungdomsteater, og musik.

Steffen slutter sin arbejds karriere i Danmark med at få ansættelse som kulturel koordinator på plejehjemmet Dronning Anne Marie Centeret i 1995, hans opgave var at gøre dagene lidt lysere for de gamle og handicappede, som boede der. Synge med dem, arrangerer udflugter, ture, fester og underholdning.

hvem_er_03
hvem_er_04

Steffens datter døde i år 2001, efter 15 år som handicappet. Steffen stopper sit arbejde på D.A.M.C., hvorefter han begynder at rejse rundt i verden, og blandt andet kommer til nordøst Thailand, hvor han træffer sin kone Jeab.

DHT styrke er Steffens store erfaring med mennesker, hans kones store kendskab til Thailand, gør denne kombination til en unik mulighed for at få et indblik i Thailand og en oplevelse for livet.

hvem_er_05
hvem_er_06

DHT står for Danish Handicap Tours, vi startede vores rejsebureau for ældre og handicappede samt deres familie, på opfordring fra Steffens gamle arbejdsplads D.A.M.C.

Det viste sig hurtig at andre også havde lyst til at se og opleve noget af det oprindelige Thailand, langt bort fra alle overrendte turist steder.

hvem_er_07
Copyright © 2020 D.H.T. Ferie.